Ilgaz Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Vizyon: Bizler istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel gereksinim kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisini öğrenme için her türlü olanağın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın bilincinde olsun. Bireysel çalışma yerine ekip çalışması ön plana çıkarılsın. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Bizler biliyoruz ki; Eğitim ve öğretimde “Toplam kaliteyi” yakalayan, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren, kendine güvenen, özgür ve özgün tanımlamasına uygun bireyler olarak yetişen, sorumluluğunu ve değerlerini bilerek birlikte hareket eden, Atatürk iİlke ve inkılâplarını bilen ve günlük yaşamına yansıtan gençler için varız...

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:20 14:55
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (376) 416 10 93

WEB - https://ilgazyavuzsultanselimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞENTEPE MAH. NAİLİ BABA CAD. YAVUZ SULTAN SELIM ILKOKULU BLOK NO: 92 ILGAZ / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDEDİR. İLE UZAKLIĞI 50 KM